Hjem » Uncategorized » Miljøtrening, lp trening og litt bilder

Miljøtrening, lp trening og litt bilder

Idag har Solo vært på jobben til pappa og  på det ene kjøpesenteret i nærheten. På jobben til pappa fikk han gå løs rundt og hilse på alle de ansatte og tok seg noen turer inn på diverse kontorer og fikk mye oppmerksomhet! På senteret  gikk han pent ved siden av meg til vi kom inn i dyrebutikken og kikket litt rundt. Skulle se etter en refleks vest. Den vi fant var en helt vanlig en, men den var lit for stor. Så kikka vi på en annen en, den hadde navy farger og et dødningshode på. Var en slags sele. Den var kjempe kul! Så jeg har bestilt en sånn i Solo sin str. Så nå blir han en liten tøffing med refleks:) Så ble han med inn i sportsbutikken, men da holdt jeg han oppe siden det egentlig ikke er lov. Der ble han klappet av alle de ansatte. Så gikk han pent ved siden av meg ut av senteret igjen. Han var kjempe flink og virker veldig fin i nye miljøer. Er bare nye hunder han ikke liker enda virker det som, men det kommer nok etterhvert:)

Seinere dro vi en liten tur i hundeklubben. Jeg skulle trene Kip litt og Solo skulle få litt mer miljø trening. Solo ble med først ut og funker bedre nå enn i helga. Så det kommer seg:)

Kip fikk trene på fvf idag som gikk ganske så bra. Noen ganger han satte seg skjevt i vendingene og datt ut bare et par ganger. Så tok vi et par innkalling med stå. Først 2 reine, så 2 med stå og avslutta med 1 rein. Denne har kommet seg mye nå og ståen er knall!

Dekk under marsj, sitt under marsj og stå under marsj fikk han prøve seg på idag også. Alt gikk bra, untatt dekken. Der måtte jeg hjelpe han ned, men den er det lenge siden vi har trent på. Avsluttet idag med noen insitter og ned dekker, og de begynner å komme seg:)

Her kommer noen bilder fra NKK Kongsvinger (tatt av Thea):

Flinke gutten som løp ut i ruta med kanon fart!

Apport over hinder

Metall apport

Avstand

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s