Hjem » Uncategorized » En travel helg

En travel helg

I helga har jeg vært med Thomas på schæfer utstilling i Kongsberg. Vi var ikke der så lenge på lørdag, men lenge nok til at man ble litt frossen. Solo var med idag og syns schæferene var skumle. Men etterhvert gikk det bedre. Han var ute 3 ganger mens vi var der og fikk godt med miljø trening.

På søndag var Kip og Solo med siden vi skulle være der hele dagen. Solo ble med en tur ut først og syns han var bedre idag enn i går. Han likte fortsatt ikke hundene men gikk fint i bånd ved siden av meg. Merker ikke at han er der en gang, så må kikke ned til siden flere ganger. Trente Kip på plassen der idag. 2 økter ble det og han gikk veldig bra. Syns det var en fint sted å trene med tanke på forstyrrelser. Kip hadde god kontakt på fvf og var veldig fokusert på meg idag:) Det er så deilig at han begynner å ville trene med meg isteden for å følge med på alt rundt seg!

Blir ikke mye trening de neste ukene, har 3 eksamner i løpet av de neste ukene. Men er ferdig 6 des. og da har jeg ferie til litt uti jan!:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s