Hjem » Uncategorized » Trening med Elisabeth

Trening med Elisabeth

Vi ble enige om å møtes for å trene litt på Lier idag. Vi startet med fellesdekk og fortsatte med en kort fellessitt. Dette gikk veldig bra for Kip. Første neddekk var ikke bra, men andre var fin.

Så startet jeg å trene og begynte med litt fvf. Denne gikk supert idag, eneste som var feil var noen skeive holdet i vendinger på stedet. Særlig venstre. Så tok vi litt innlæring av sitt under marsj og tok etterhvert noen skritt fremover også. Da gikk den enda bedre! Tok stå og dekk under marsj også som gikk veldig bra. Et par dårlige ståer, men de kom seg!

Så trente vi på innkalling med stå, og den var knall idag!:) Avsluttet med rein ellers skjønner han pointet. Etter dette fikk han en liten pause mens jeg hjalp Elisabeth å trene Guess.

I andre økt trente vi på apport dirr. begge veier. Det gikk også bra. Trente bare på å sende han. Tok litt mer fvf, men bare noen få vendinger og helomvendinger. Gikk bra og ga oss der. Lot han søke etter neseprøvepinne som jeg hadde holdt i og han hadde en godt og nøye søk.

Igår når vi trente på innsitter var de perfekte, idag trengte han hjelp. Men de kommer seg heldigvis. Avstand prøvde vi på også, men Kip syns innlæring av den nye ståen er grusom kjedelig.

Effektive har vi vært idag også. Begge har trent to økter og begynte med en gang vi kom dit. Ingen pauser eller no og vi hadde trent i 2 timer når vi kikka på klokka. Nå blir det treningspause til vi skal trene litt på en utstilling på søndag.

Henter forresten ny valp i morra. En Chinese Crested Powder Puff hannhund på 5 mnd. Helt sinnsykt gemytt og en herlig personlighet. Denne karen har sjarmert meg i senk:) Bilder kommer seinere..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s