Hjem » Uncategorized » Trening med Trine

Trening med Trine

Idag kom Trine på besøk og vi skulle trene lp i mjøndalen. Fant en fotballbane å trene på, det var en ganske så fin plass.

Tok ut Kip og Mira først. Etter Mira hadde trent litt tok jeg og Kip å gikk litt fvf. Det gikk veldig bra idag! Flinke flinke hunden min:) Trente litt sitt under marsj (gått tilbake til innlæring og en annen metode), ruta, innkalling med stå og apport dirr. begge veier. Syns han fungerte veldig bra idag. Han lå og ventet litt også mens jeg hjalp Trine. Og han fungerte like bra selv om han lå å kikket på oss.

Hadde satt opp to ruter med kjegle til gver og en mannekeng i midten av de. Så det var maasse kjegler der! Syns ikke Kip reagerte noe særlig. Bare på ruta, for han ville til den andre i steden. Men vi fikk det til med litt tips fra Trine:)

Etter en liten pause i bilen tok jeg ut Kip igjen og trente litt fvf. Da var han litt mer ukonsentrert, men fikk da til noe syns jeg. Det kom plutselig en utenlandsk mann bort til oss og spørte å gravde noe værre. Han skjønte ikke helt hva vi sa og han var ikke særlig stø i norsk. Han kom med et gullkorn; Hvis hunden blir sjuk, skyter dere den da elr?

Da måtte jeg smile altså. Vi måtte fortelle han at vi dro til dyrlegen hvis sånt skjedde. Det er mange rare folk uti verden:p

Men vi hadde en suuper trening og håper å gjenta det en elr flere ganger:)

Trine tok noen bilder også, hvis hun sender de skal jeg legge de ut, hvis ikke linker jeg til hennes blogg:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s